Stralend Slank & Fit 

Stralend Slank & Fit 

Menu

Tarieven

Personal training & groepstraining 

Wil jij weten of personal training wat voor jou is? 
Vraag dan nu een gratis proefles aan via ons contact formulier. 
Geen proefles maar gewoon gelijk starten, dat kan natuurlijk ook. Ga dan naar onze webshop en schaf een rittenkaart of een lidmaatschap aan.


  • Personal training in Bleiswijk 45,- per training

  • Personal training op locatie in Lansingerland 50,- per training 


  • Duo training in Bleiswijk 35,- p.p per training 

  • Bootcamp 7.50 p.p per training bij minimaal 8 personen. Bovenstaand zijn een aantal mogelijkheden van trainingen die je bij ons kan volgen. Uiteraard is er nog veel meer mogelijk, je kan bij ons bijvoorbeeld ook terecht als bedrijf zijnde. Wil jij graag dat jouw medewerkers lekker fit zijn kan je ook kiezen voor een Bootcamp op locatie wil jij hier meer informatie over stuur ons dan even een berichtje

Persoonlijk verhaal 

Een stukje over mezelf

Vaak wordt er gedacht bij trainers “jij snapt niet hoe moeilijk het is om af te vallen. Jij bent altijd slank geweest. Jij weet niet wat ik door maak.” Ik snap dat wel! Ik ben zelf namelijk 40 kg afgevallen! Daarom vertel ik ook mijn verhaal. 

Na mijn 2 zwangerschappen en een niet zo’n leuke relatie ben ik behoorlijk zwaar geworden. En dat was ik zat, dus ik ben toen met mezelf aan de slag gegaan. En geloof me dit was niet makkelijk de ene x werkte de weegschaal mee en de andere x weer totaal niet en dat hoort er ook bij. Dus ik heb volgehouden met als resultaat 40 kg eraf!! Super trots ik had het eindelijk gehaald. In deze tijd heb ik ook mijn passie voor de sport gevonden. Vroeger was ik helemaal niet van het sporten ik wist niet wat ik moest doen in de sportschool dus ging alle apparaten maar langs wat zorgde dat ik 3 uur lang aan het sporten was. Dat was natuurlijk niet echt motiverend dus conclusie ik was een van die sponsors die wel betaalde maar maanden lang niet ging. Uiteindelijk ben ik toch maar op zoek gegaan naar er personal trainer. Dat was wel een goeie stok achter de deur om te gaan sporten. Daarbij had ik ook lol met hem en dat hielp ook om het leuker te maken. Verder ging alles steeds makkelijker en ik wist beter wat ik moest doen als ik zelfstandig ging trainen. 

Vervolgens kwam ook Herbalife op mijn pad. Waar ik eerst heel huiverig voor was want ja shakes dat is toch niet goed, krijg ik straks dat jojo effect. Maar naast de shakes kon je daar ook sporten en dat trok me toen wel aan. Dus toch een poging gewaagd om aan Herbalife te beginnen en daar te gaan sporten. Dat was namelijk in een groep met meerdere moeders die in het zelfde schuitje zaten en ik had de mogelijkheid om zelf te gaan werken met de producten en andere ook te helpen. En als ervaringsdeskundige wilde ik heel graag andere mensen ook helpen om hun doel te behalen. Ik wilde eigenlijk mezelf gaan omscholen als personal trainer maar twijfelde eerst of het wel echt wat voor me was dus het werken met Herbalife was een mooie tussen stap zeker omdat ik ook sportlessen mocht gaan geven. Toen kwam ik er achter dat sport ook echt mijn passie is dus ben ik begonnen met een cursus voor Bootcamp Instructrische en kort daarna ook Bootcamp lessen gaan geven. Dat smaakte ook naar meer dus toen ben ik me verder gaan omscholen met als resultaat fulltime in de sport. Ik was 6 dagen in de week aan het werk maar geen dag voelde als werk want wat is dat leuk! 

Maar na lang knokken om bijna te zijn waar ik wilde zijn kreeg ik in 2019 precies op mijn verjaardag 27 mei een auto ongeluk. Waar ik eerst nog dacht dat het wel mee viel bleek het achteraf toch niet mee te vallen. Na een half jaar thuis kreeg ik namelijk te horen dat ik één whiplash heb. Daarnaast ook nog bekken problemen dus werken in de sport was nog een vraag of dat ooit weer zou lukken. Na een half jaar praat je namelijk over een chronische whiplash. Al dat thuis zitten is niks voor mij dus als klap op de vuurpijl werd ik ook nog een depressief. 

Gelukkig ben ik de juiste psycholoog tegen gekomen die mij vrij snel uit mijn depressie kon trekken. Verder nog emdr gehad om mijn trauma te verwerken. En niet te vergeten mijn fysio! 

Begin 2020 ben ik overgestapt naar een andere fysio omdat ik het idee had dat ik bij de vorige te weinig resultaat boekte. En dat was zeker een goeie keus! Mijn huidige fysio kende ik ook al van voor mijn ongeluk en hij heeft vanaf het eerste moment gezegd dat ik wel weer kon gaan werken. Hij gelooft in mij! En dat deed mij al goed, want zelf was ik even alle vertrouwen kwijt. Ik merkte ook dat ik weer stappen vooruit maakte en kreeg iets meer vertrouwen in mijn eigen lichaam. Nu bijna een jaar verder ben ik ook mijn werk weer aan het opbouwen. En ja dat is ook nog wel zwaar maar wat heb ik mijn werk gemist en wat maakt het mij gelukkig om weer te werken! En weetje ook dit verhaal kan ik weer gebruiken in mijn vak! Want ik weet als geen ander hoe het is om ook hier van weer terug op te krabbelen. Daarbij zorgt het ook dat ik extra let op jouw houding tijdens het sporten wat ook zorgt voor minder lichamelijke klachten (mocht je deze hebben). En tuurlijk deed ik dit al maar door mijn eigen klachten heb ik nog meer geleerd. 

De reden dat ik mijn verhaal met jou wil delen is om
jou te laten zien dat er echt een weg is als de wil maar groot genoeg is! Verder hoop ik jou te inspireren met mijn verhaal! Want als ik het kan, kan jij het ook! Soms heb je alleen even een steuntje in de rug nodig om er te komen en die bied ik jou! Waar wacht je nog op, vraag vandaag nog jouw gratis proefles aan. 

Tot snel,
Wendy 
Neem contact met ons op via e-mail

Corona checklist 

Checklist voor iedere afspraak 

Heb jij een afspraak bij ons loop dan vooraf de onderstaande checklist na. Heb je een van de onderstaande vragen met ja moeten beantwoorden dan zijn wij genoodzaakt om onze afspraak te annuleren. 

Op onze locatie werken wij volgens het advies van het rivm. Bij personal training zullen wij met ze 2en aanwezig zijn in onze gym. Het is dus niet zo dat er allemaal andere sporters aanwezig zijn tijdens jouw training zoals je bijvoorbeeld wel ziet in een sportschool. 

Doe jij mee met de gratis plank challenge?

30 Day Plank Challenge 

Doe jij mee met de gratis 30 dagen plank challenge?? Let op de je wel in de juiste houding staat. Check jezelf voor een spiegel of vraag iemand anders of ze willen kijken of jij in de juiste houding staat. Kijk naar de onderstaande afbeelding voor instructies. Laat mij via de comment weten of je mee doet en als je een extra stok achter de deur wilt mag je mij iedere dag van de challenge een filmpje sturen. Zo kan ik indien nodig ook tips geven 😉. 

Tip: doe de challenge samen met een vriend(in). Zo kunnen jullie elkaar ook motiveren tijdens de challenge.