Stralend Slank & Fit 

Stralend Slank & Fit 

Menu

Gratis proefles

Kom je kennismaken? 
Je koopt ook geen schoenen zonder ze eerst te passen toch. Zo is het ook met personal training. Het moet tenslotte ook klikken met jou trainer want als dat er al niet is dan zal je al snel de motivatie kwijt raken om te trainen. Maak daarom vandaag nog een afspraak voor een gratis proefles.

      
      
    

Tarieven

Personal training & groepstraining 

Wil jij weten of personal training wat voor jou is? 
Vraag dan nu een gratis proefles aan via ons contact formulier. 
Geen proefles maar gewoon gelijk starten, dat kan natuurlijk ook. Ga dan naar onze webshop en schaf een rittenkaart of een lidmaatschap aan.


  • Personal training in Bleiswijk 45,- per training

  • Personal training op locatie in Lansingerland 50,- per training 


  • Duo training in Bleiswijk 35,- p.p per training 

  • Bootcamp 7.50 p.p per training bij minimaal 8 personen. Bovenstaand zijn een aantal mogelijkheden van trainingen die je bij ons kan volgen. Uiteraard is er nog veel meer mogelijk, je kan bij ons bijvoorbeeld ook terecht als bedrijf zijnde. Wil jij graag dat jouw medewerkers lekker fit zijn kan je ook kiezen voor een Bootcamp op locatie wil jij hier meer informatie over stuur ons dan even een berichtje

Corona checklist 

Checklist voor iedere afspraak 

Heb jij een afspraak bij ons loop dan vooraf de onderstaande checklist na. Heb je een van de onderstaande vragen met ja moeten beantwoorden dan zijn wij genoodzaakt om onze afspraak te annuleren. 

Op onze locatie werken wij volgens het advies van het rivm. Bij personal training zullen wij met ze 2en aanwezig zijn in onze gym. Het is dus niet zo dat er allemaal andere sporters aanwezig zijn tijdens jouw training zoals je bijvoorbeeld wel ziet in een sportschool. 

Doe jij mee met de gratis plank challenge?

30 Day Plank Challenge 

Doe jij mee met de gratis 30 dagen plank challenge?? Let op de je wel in de juiste houding staat. Check jezelf voor een spiegel of vraag iemand anders of ze willen kijken of jij in de juiste houding staat. Kijk naar de onderstaande afbeelding voor instructies. Laat mij via de comment weten of je mee doet en als je een extra stok achter de deur wilt mag je mij iedere dag van de challenge een filmpje sturen. Zo kan ik indien nodig ook tips geven 😉. 

Tip: doe de challenge samen met een vriend(in). Zo kunnen jullie elkaar ook motiveren tijdens de challenge.