Stralend Slank & Fit 

Stralend Slank & Fit 

Menu

Wandelcoach

Depressie

Zit jij in een depressie dan krijg je vaak als eerste de tip om te gaan wandelen. Want wandelen dat helpt, en dat klopt dat helpt ook maar weet je hoe moeilijk het is om jezelf er toe te zetten om te gaan wandelen als je in een depressie zit? Ik weet er alles van want ik heb zelf ook in een depressie gezeten. Gelukkig ben ik er nu wel weer uit. Doordat ik er zelf in heb gezeten weet ik wel als geen ander wat het is. En dat je soms gewoon even iemand nodig hebt voor dat extra steuntje in de rug. Ik neem nu even een depressie als voorbeeld omdat ik die zelf heb gehad maar zo zijn er nog wel meer redenen waarom het goed voor je zou zijn om te wandelen. Of om te sporten, maar niet iedereen is zo sportief aangelegd of soms gaat het gewoon even niet ivm lichamelijke beperkingen. 

Ik ben zelf (nog) geen psycholoog maar wel een ervaringsdeskundige. Ik raad daarom ook wel aan om hulp in te schakelen bij een psycholoog maar vaak heb je daar ook een wachttijd van minimaal 6 weken. En eenmaal gestart bij de psycholoog krijg je vaak nog de tip om te gaan wandelen of te sporten. Daarom wil ik jou dat extra steuntje in de rug aanbieden. Soms heb je gewoon even die stok achter de deur nodig. En helpt het als er even iemand met je mee gaat. 

Hier in Bleiswijk hebben we ook een super mooie omgeving om te wandelen. Dus wil jij samen met mij een half uurtje gaan wandelen dan kan dat in de daluren. Wil jij 1 op 1 wandelen dan vraag ik daar 10,- per x voor. Ken jij meer mensen die mee willen en zou je met een klein groepje aan de wandel willen is dat ook mogelijk dan betaal je al snel minder, het bedrag is dan afhankelijk van het aantal mensen die mee gaan. Stuur mij voor meer info of een afspraak even een berichtje. 

Liefs,
Wendy

Neem contact met ons op via e-mail

Corona checklist 

Checklist voor iedere afspraak 

Heb jij een afspraak bij ons loop dan vooraf de onderstaande checklist na. Heb je een van de onderstaande vragen met ja moeten beantwoorden dan zijn wij genoodzaakt om onze afspraak te annuleren. 

Op onze locatie werken wij volgens het advies van het rivm. Bij personal training zullen wij met ze 2en aanwezig zijn in onze gym. Het is dus niet zo dat er allemaal andere sporters aanwezig zijn tijdens jouw training zoals je bijvoorbeeld wel ziet in een sportschool. 

Doe jij mee met de gratis plank challenge?

30 Day Plank Challenge 

Doe jij mee met de gratis 30 dagen plank challenge?? Let op de je wel in de juiste houding staat. Check jezelf voor een spiegel of vraag iemand anders of ze willen kijken of jij in de juiste houding staat. Kijk naar de onderstaande afbeelding voor instructies. Laat mij via de comment weten of je mee doet en als je een extra stok achter de deur wilt mag je mij iedere dag van de challenge een filmpje sturen. Zo kan ik indien nodig ook tips geven 😉. 

Tip: doe de challenge samen met een vriend(in). Zo kunnen jullie elkaar ook motiveren tijdens de challenge.